Danser med blyanter

Hej!
Her er det jo meningen, at jeg skal fortælle lidt om mig selv. Disse "hvem er jeg"-sider er altid populære blandt hjemmesidesurfere, så da jeg ikke vil skuffe jer, har jeg da også en på min side...

Mit fulde navn er Jakob Kramer Hero, men når jeg tegner, nøjes jeg med Jakob Kramer - både fordi Hero er et navn, som jeg først har fået, efter at jeg er blevet gift, så mange kender slet ikke dette navn endnu, men mindst lige så meget for ikke at undgå uheldige misforståelser... jeg er kun et komma fra at kunne kalde mig "Jakob Kramer, Hero" på visitkortet... og det går jo heller ikke!

Jeg er 45 år og arbejder som freelance illustrator & animator. Hvis du har lyst til at læse alle de nøgne facts om mig, må du meget gerne tage et kig på mit cv (hvis jeg skrev det hele her, kunne det let gå hen og blive kedeligt for de af jer, som ikke er interesserede). Jeg kan dog fortælle, at mine absolutte hovedinteresser er tegning, historiefortælling samt at arbejde med børn. Det er ret let at kombinere de interesser, også selv om jeg ikke hele tiden tegner børnebøger!

Jeg er gift, og på billedet er min kone ved at male en akvarel i de tjekkiske bjerge.
Kender I det, at man leder efter den perfekte pige? Jeg mener, hun skal jo ikke kun være køn og sød, men også en pige, som er kunstnerisk, intelligent, fuld af følelser, feminin, god og let at tale med, og med de mest glimtende øjne og det mest skinnende smil, du kan forestille dig? Og som elsker dig, som du elsker hende?
Sådan har jeg det med hende.

Hvis du har lyst til at skrive til mig, så benyt endelig kontaktformularen under "kontakt" i menuen til venstre.

Jeg håber, du får en hyggelig tur rundt på min hjemmeside!