Køb maskot, logo og illustrationer online

En butik med lidt af hvert..!


Når jeg laver illustrationer skitser jeg ofte flere designs til f.eks. maskotter eller baggrunde. Disse designs ser tit meget anderledes ud end de færdige illustrationer, men har altid lige så høj kvalitet som det design, der rent faktisk ender med at blive brugt.

Frem for blot at lade alle de spændende skitser ligge og samle støv har jeg valgt at rentegne og færdiggøre de bedste af designene i de perioder, hvor jeg har tid til det. Det har givet en spændende bunke tegninger og illustrationer, som du nu har mulighed for at købe og bruge, præcis som du ønsker.

Du kan vælge enten at købe brugsretten til et design (dvs. at du har lov til royaltyfrit at bruge designet, som du har lyst til, men det samme design vil fortsat kunne købes af andre), eller du kan købe ejerskabet til et design (dvs. at du royaltyfrit kan bruge designet som du vil, og det ejes af dig og kun dig). Selvsagt er det kun designs, hvor brugsretten ikke tidligere er solgt, som kan købes til ejendom. Købes et design til ejendom, fjernes det ligeledes fra listen over designs til salg.

  • Køb i det originale Photoshopformat (PSD) eller i bitmapformat efter eget valg (f.eks. JPG, PNG eller TIFF) til priser fra 200 kr. + moms
    Ejerskab eller brugsret
    Illustrationerne sælges fra denne side i samarbejde med Paypal. Du kan betale med Paypal eller kreditkort (f.eks. Visa). Når betalingen er gennemført, modtager jeg en mail og uploader herefter den originale fil, så du kan downloade den. Jeg kontrollerer min mail flere gange om dagen, men hvis det haster, kan du altid ringe til mig på tlf. 7554 3971.
    Jeg uploader som standard i Photoshopformat, men hvis du gerne vil have illustrationen i et andet bitmapformat, skal du bare sende mig en mail!

Glem ikke, at du selvfølgelig også kan få lavet din egen maskot eller illustration helt fra bunden. Brug blot linkene i menuen til venstre for at læse nærmere.

Nyeste designs til salg

Pt. er der 120 illustrationer til salg, og jeg føjer løbende nye illustrationer til.
Herunder vises de 12 senest tilføjede designs.
Grøn ramme: Illustrationen kan kun købes til brug, ikke ejendom
Se alle designs til salg her

En høj butler
En tyk butler
En rødøjet grøn løvfrø En stor blå fisk
En leder anerkender en ansat
En plante med kimblade spirer En sød trold på en klippe En sød løveunge med en sommerfugl
En løve klædt ud som ridder
En panter med blomst i håret En sød løveunge En flirtende hunløve