Priser

Når det kommer til prissætning, er mit grundlæggende princip er, at den pris, du kommer til at betale, afhænger direkte af hvor lang tid, jeg har arbejdet med illustrationerne, og ikke af hvor mange mennesker, der har set mine illustrationer. Hvis din bestilling er forholdsvis lille, arbejder jeg med en fast timeløn, mens jeg ved større produktioner arbejder med en tilsvarende dagsløn.

For at du kan få en idé om prisniveauet, har jeg herunder vist nogle forskellige illustrationer taget fra denne hjemmeside sammen med den omtrentlige pris, du ville skulle betale for et tilsvarende motiv.

De nævnte priser er uden moms og ikke faste. De er der for at give dig en idé om prisniveauet. Priserne afhænger i høj grad også af bestillingens størrelse. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan også se på et eksempel på et produktionsforløb fra en af mine tidligere opgaver!

For detaljer omkring betalingssystemet kan du tage et kig ved de ofte stillede spørgsmål.

Skitser


Priser fra 400 kr.

Skitser er som regel lavet med blyant eller farvekridt. De er ikke rentegnede.Rentegnede skitser


Priser fra ca. 500 kr.

Rentegnede skitser er baseret på løse skitser, og er udført i enten blyant eller pen. Til denne kategori hører også avisillustrationer.
Illustrationseksemplet med træerne er en serie af rentegnede skitser.Simpel farvelægning med computer


Priser fra ca. 600 kr.

Enkle farvelagte tegninger er baseret på rentegnede skitser, som er blevet scannet og farvelagt på computer. Med simpel farvelægning menes enten, at selve motivet er simpelt, eller at farvelægningen er udført uden skygger.Farver og skygger med computer


Priser fra ca. 750 kr.

Mere komplicerede motiver med flere figurer eller baggrund. Disse motiver er ligesom de mere enkle illustrationer farvelagt på computer, men farverne er blevet skyggelagt, og mere komplicerede effekter kan være blevet føjet til.Detaljerede motiver skyggelagt med computer


Priser fra ca. 1000 kr.

Til denne kategori hører store komplicerede billeder, billeder med konturfarver samt billeder med baggrund. Farvelægningen er udført på computer.Komplicerede kombinationsteknikker


Pris ca. 1000-4000 kr.

Komplicerede kombinationsteknikker vil sige at mere end én enkelt illustrationsteknik er blevet brugt under produktionen. Det kan f.eks. være akvareller eller andre illustrationer farvelagt i hånden, tegneserier eller blyantsskyggelagte illustrationer farvelagt på computer. Den nævnte pris er for en enkelt illustration. Ved f.eks. aftale om længere serie eller illustreringen af en bog falder prisen mærkbart, da vi her regner med dagsløn og ikke timeløn.